Enabling Digital Acceleration

Quality From The Heart

For our specialists, efficiency is the main concern. Imagine us as the team responsible for a digital makeover, improving operations, optimizing workflows, and providing a seamless customer experience. With our quality expertise in the market and proficiency with low-code platforms like Pega and Mendix, we create optimal solutions that increase efficiency, automate processes, and impress clients.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Mendix & Pega

Consulting Services

Anamata biedt diensten aan voor de low-code platformen Mendix en Pega. Onze diensten variëren van Governance tot Quality Scans, allemaal gericht op het leveren van maximale kwaliteit voor onze klanten.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Governance

Anamata gelooft dat 'centers of excellence' en 'competence centers' zich niet alleen moeten richten op ontwikkeling en architectuur, zich moet richten op het gehele proces van softwareontwikkeling, inclusief requirements analyse en testen. Anamata helpt klanten bij het opzetten, beheren en verbeteren van centers of excellence en competence centers.

Enablement

Anamata biedt training en coaching aan voor zowel klanten als implementatiepartners op het gebied van ontwikkeling, testen en requirements analyse op Pega en Mendix. Onze gecertificeerde trainers en ervaren coaches zorgen ervoor dat uw team het maximale uit het low-code platform haalt.

Subscription Service

Met Anamata’s unieke subscriptie service kunnen klanten profiteren van Anamata's unieke kijk op low-code implementatie, zonder zich fulltime aan één persoon te hoeven binden. Deze service van Anamata biedt de mogelijkheid om Anamata's expertise voor een vastgesteld aantal uren per maand in te huren. Anamata zal de juiste experts leveren op het moment dat klanten hulp, een beoordeling, coaching of een andere adviesdienst nodig hebben.

Kwaliteitsbewustzijn

Anamata’s Quality Awareness-scan richt zich op de platformimplementatie, inclusief de mensen, processen en tools. Via interviews, analyses en presentaties wordt een rapport met bevindingen, conclusies en een uitvoerbare roadmap opgesteld. De gehele scan wordt binnen een periode van vier weken uitgevoerd, afhankelijk van de teamgrootte. Het resultaat stelt klanten in staat hun gewenste business- en IT-doelstellingen te bereiken.

Resourcing

Mendix & Pega Specialists

Bij Anamata kunt u low-code specialisten inhuren met expertise in Business Analysis, Testing en Development voor Pega en Mendix. Al onze specialisten zijn M-shaped, wat betekent dat ze niet alleen experts zijn in hun hoofdvakgebied, maar ook voldoende kennis hebben om andere disciplines te ondersteunen. Dit benadrukt het belang van een multidisciplinaire aanpak voor low-code projecten. De M-shape is een visuele representatie van diepe kennis in meerdere gebieden.

Lees meer over onze M-Shaped aanpak in onderstaande artikelen.

Business Analyse / Architect

Onze Mendix en Pega business analisten en -architecten zijn gecertificeerd voor het platform. Middels hun platformkennis kunnen de analisten designsprints hosten, prototypen leveren en gebruikerswensen vertalen naar ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor het platform. De business analisten hebben ervaring met scrum en kunnen optreden als coach voor – of in de rol van – een product owner.

DevOps

Onze Low-Code DevOps-specialisten hebben ervaring in het waarborgen van de stabiliteit van het systeem in productie, terwijl ze optimalisaties en nieuwe functies ontwikkelen. Door de applicaties te monitoren, wordt de gezondheid van het systeem voortdurend gecontroleerd. CI/CD-deployment pipelines zorgen voor een uniform, voorspelbaar en stabiel proces voor het implementeren van nieuwe functies, upgrades en patches.

Ontwikkeling

Met Low-Code kan ontwikkeling sneller verlopen dan bij traditionele software ontwikkeling. Echter, het is van groot belang de applicatie te ontwikkelen in een dusdanige vorm dat het toekomstvast is. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met gemak van onderhoud, testbaarheid, modulariteit en bruikbaarheid. Onze Mendix-ontwikkelaars en Pega-systeemarchitecten zijn up-to-date, wat betekent dat ze kennis hebben van de nieuwste platformversie.

Testen

Om het tempo van de ontwikkelaars bij te houden, moet testen een aanpak hebben die is afgestemd op het low-code platform. Onze testers zijn getraind in Pega en/of Mendix en kennen de mogelijkheden van het platform. Door deze mogelijkheden te kennen en onze ervaring in het testen van low-code applicaties, wordt het testen – inclusief testautomatisering – efficiënter uitgevoerd dan traditioneel testen, en in betere samenwerking met de ontwikkelaars.

Testen Services

Anamata biedt algemene Quality Assurance- en Testservices, waaronder Quality Scans, Testautomatiseringsspecialisten en Testers. Onze experts begeleiden uw digitale transformatie in elk complex landschap naar een kwalitatief eindresultaat.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Low-Code Testen

De low-code testexperts van Anamata zorgen ervoor dat de testprocessen passen bij het platform. Door kennis van het platform hebben onze testexperts inzicht in waar de testinspanningen moeten worden verhoogd en verlaagd. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van het platform kunnen testers standaard API's, unit testing en een efficiënte testautomatiseringsstrategie voor low-code platforms implementeren.

Test Management

Anamata biedt testmanagementdiensten aan. Met onze ervaren testmanagers zijn we in staat om projecten te helpen bij het opzetten van teststrategieën, het uitvoeren van risicoanalyses en het definiëren van testprocessen die passen bij de behoeften van de klant, en die van teamoverschrijdende aard zijn.

Test automatisering

De testautomatiseringsexperts van Anamata helpen bij het automatiseren van regressietests en het verbeteren van automatiseringstools in het testen. De testautomatiseringsexperts van Anamata zijn toolonafhankelijk en gebruiken de tooling die past in de context van de klant. Onze expertise strekt zich uit van open source tools zoals Selenium en PlayWright tot low-code tools als Tricentis Tosca.

Test Consulting

Anamata biedt advies en begeleiding op alle aspecten van testen, waaronder teststrategie, testplanning, testuitvoering en testautomatisering.
We zijn enorm blij met de specialisten van Anamata. Hierdoor versnellen we onze professionalisering en worden we schaalbaarder, innovatiever en veiliger.
Mike Out, CEO HomeZero

Onze DNA

Wij houden van reizen. Met elke reis groeien we als mens en professional, ontmoeten we nieuwe mensen en verbreden we onze horizon.
In one of our many travels, the Mãori taught us the importance of taking care of our community, to seize opportunities to grow spiritually, personally and professionally. Provide future prosperity.

Anamata is the Mãori word for “visions of the future”.


De naam Anamata weerspiegelt onze waarden en visie.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Onze platformen

Specialisten in het leveren van Pega en Mendix Kwaliteit

Pega

Pega is een van de toonaangevende low-code platforms, gespecialiseerd in BPM en CRM. Het maakt het mogelijk om schaalbare, bedrijfsbrede oplossingen en uniforme processen van begin tot eind te bouwen door het klanttraject te optimaliseren.

Anamata helpt klanten Pega-applicaties te optimaliseren om zo snel mogelijk bedrijfswaarde te leveren. Om dit te doen omarmen we de Pega Express™-bezorgaanpak en gebruiken we de nieuwste Pega-functionaliteiten om maximale output te bereiken.

De klant in staat stellen om samen met ons de optimale klantreis en volgende beste acties te creëren. Anamata draait om het empoweren van mensen, hen centraal stellen in het succes en het creëren van de hoogste bedrijfswaarde voor vandaag en morgen.

Mendix

Mendix is een snel, eenvoudig en toonaangevend low-code platform waarmee mobiele en webapps kunnen worden ontwikkeld. Door logica en databasemodellen te visualiseren overbrugt het de kloof tussen business en IT.

Anamateers weten samen met de stakeholders ideeën om te zetten in werkende software. Anamateers zijn multidisciplinair, wat betekent dat ze meerdere aspecten van het softwareleveringsproces kunnen oppakken.

Dit zorgt ervoor dat een klein team van Anamateers de levering, exploitatie en het onderhoud van Mendix-applicaties kan verzorgen.

Een blik op

Onze Projecten

<noscript><img decoding=

Klant Case: HomeZero

HomeZero was founded in 2022 by Mike Out, Rens Hagen, and Hunter Koppen. With their white-label sustainability platform, companies can assist their customers, citizens, or employees in taking a step towards sustainability. Since the summer of 2023, Anamata and HomeZero started a collaboration. Anamata provides Mendix specialists to assist in the further development of the platform.
<noscript><img decoding=

Een M-shaped Mendix specialist bij Proximus

Een persoonlijke reflectie over waarom de M-shaped aanpak cruciaal is voor het succes van low-code projecten, zoals de Proximus+ superapp. Het legt uit waarom het niet alleen belangrijk is om diepgaande kennis te hebben in één discipline, maar ook in staat te zijn om breed te denken en te opereren aan de hand van een real-world voorbeeld.
About Quality From The Heart

Anamata’s background lies in quality. With that in mind, we have created a view and approach on software delivery that ignites built-in quality and increases the added value of every Anamateer. This is why we believe in ‘Quality From the Heart’.

Oprechte Kwaliteit

De meeste low-code bedrijven zijn ontstaan ​​vanuit het perspectief van ontwikkeling: leer ontwikkelen met het platform en de rest komt wel. Anamata vindt zijn oorsprong in het kwaliteitsdomein: van het testen van low-code applicaties tot het bouwen van hoogwaardige applicaties.

Hart van het Platform

De low-code specialisten van Anamata weten hoe het platform kan bijdragen aan de kwaliteit en snelheid van de oplevering. Niet alleen de ontwikkelaars zouden het platform moeten gebruiken; test, business analisten, functioneel beheer: ze moeten allemaal het platform kennen om de snelheid en efficiëntie te verhogen.

Hart van de gebruiker

De belangrijkste stakeholder van een applicatie is de gebruiker. Door zich voortdurend in te leven als eindgebruiker, tijdens het ontwerpen, bouwen en testen, én stakeholders actief te betrekken bij het proces, zorgen onze Anamateers ervoor dat ze het juiste leveren.

Contact

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over onze diensten, vacatures of aankomende evenementen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.